Prevenția NU mușcă! - Team Dental ClinicTeam Dental Clinic

Prevenția NU mușcă!

Preventia Nu musca!Canin sănătos, incisiv cariat, iar premolar lipsă. Acesta este unul dintre exemplele cu care se confruntă peste 80% dintre români. Frica de stomatolog, lipsa banilor, timpul mare de așteptare la cabinet, educația primită în familie sau problemele medicale te pun în situația de a fi „știrb.” De aici apar o mulțime de neplăceri, de la alimentele mestecate parțial, care, odată ajunse în stomac pot crea dureri și până la pierderea încrederii în sine, cauzată de o deformare a gurii, a vocii și a întregului aspect fizic.

Conform unui studiu pan-european, realizat în anul 2014, 80% dintre români au probleme dentare, iar 1 din 5 români nu s-a spălat niciodată pe dinți.

Majoritatea dintre români ajunge la medic atunci când dinții nu mai pot fi salvați. Lipsa dinților creează o mulțime de probleme. Există riscul atrofierii osului, crește gradul de apariție a cariilor, dinții vecini se înclină spre spațiul rămas, iar șansele de apariție a bolii parodontale este tot mai mare.

Cum îți păstrezi dantura sănătoasă?

Un simplu control la 6 luni te poate scăpa de problemele stomatologice. Absența controlului periodic crește riscul apariției unor boli de inimă, artrită reumatoidă, diabet, osteomielită sau boli ale stomacului.

Tu știi ce mai fac dinții tăi? Vino la control stomatologic periodic și află că PREVENȚIA nu mușcă!

Perioada desfășurării campaniei 1 august – 31 decembrie 2015.

Te asteptam pe la noiContact

În cazul în care ai o nelămurire, ai vrea să ne întrebi ceva, sau dorești informații suplimentare, te invităm să iei legătura cu noi, accesând pagina de ContactMi-e frică să merg la dentist, deși sunt conștient că ar trebui! Ce pot să fac?

Această temere este des întâlnită printre oameni, și se datorează deseori lipsei de informație corectă. Poți rezolva destul de ușor acest lucru, intrând în legătură cu noi, la secțiunea contact, unde putem să purtăm o conversație și să-ți răspundem la întrebări.

De ce trebuie să țin cont atunci când aleg unde merg la dentist?

Un aspect foarte important atunci când alegi unde mergi la dentist, ar putea fi faptul că vei găsi acolo un medic specialist pentru fiecare ramură stomatologică, astfel tot procesul devenind mai ușor și pentru tine.

Sunt convins/ă că nu îmi pot permite un tratament la dentist...

Deoarece tratamentul stomatologic este un proces destul de complex, este dificil de estimat corect un preț, înainte de a cunoaște fiecare caz în parte. Credem că cel mai bine este să intri în legătură cu noi, să vii la un consult și să discutăm împreună care ar fi costurile necesare în cazul tău.