O radiografie 3D pentru fiecare - Team Dental ClinicTeam Dental Clinic

O radiografie 3D pentru fiecare

rx-ap

 

In perioada 01 decembrie 2017 — 15 ianuarie 2018 Team Dental Clinc ofera posibilitatea efectuarii unei radiografi 3D (totală sau partială) in mod GRATUIT celor care au nevoie de o astfel de investigatie pe baza trimiterii de la medicul stomatolog.

Radiografiile gratuite se acorda in cadrul camapniei promotionale

O radiografie 3D pentru fiecare în limita disponibilitatilor de timp si in conditile prevazute in regulamentul de desfasurare al campaniei afisat la sediu si pe site-ul clinicii.

Regulament Campanie

 

 

Te asteptam pe la noiContact

În cazul în care ai o nelămurire, ai vrea să ne întrebi ceva, sau dorești informații suplimentare, te invităm să iei legătura cu noi, accesând pagina de ContactMi-e frică să merg la dentist, deși sunt conștient că ar trebui! Ce pot să fac?

Această temere este des întâlnită printre oameni, și se datorează deseori lipsei de informație corectă. Poți rezolva destul de ușor acest lucru, intrând în legătură cu noi, la secțiunea contact, unde putem să purtăm o conversație și să-ți răspundem la întrebări.

De ce trebuie să țin cont atunci când aleg unde merg la dentist?

Un aspect foarte important atunci când alegi unde mergi la dentist, ar putea fi faptul că vei găsi acolo un medic specialist pentru fiecare ramură stomatologică, astfel tot procesul devenind mai ușor și pentru tine.

Sunt convins/ă că nu îmi pot permite un tratament la dentist...

Deoarece tratamentul stomatologic este un proces destul de complex, este dificil de estimat corect un preț, înainte de a cunoaște fiecare caz în parte. Credem că cel mai bine este să intri în legătură cu noi, să vii la un consult și să discutăm împreună care ar fi costurile necesare în cazul tău.