Despre noi - Team Dental ClinicTeam Dental Clinic

Noi suntem Team Dental Clinic echipa în care găsești câte un profesionist care
să te ajute atunci când ai o problemă dentară!

Zilnic, ne desfășurăm activitatea într-o clinică modernă, alături de oameni profesioniști dar în același timp, prietenoși.

Având specialist pentru fiecare ramură, îți putem oferi o gamă completă de servicii stomatologice de înaltă calitate;

În continuare te invităm să faci cunoștință cu noi, echipa, și îți prezentăm clinica, pentru ca tu să ne cunoști mai bine.

Nașterea unei echipe Povestea
Team Dental Clinic
pe scurt

Totul a plecat de la un vis frumos, acela de a lucra în echipă, alături de profesioniști. Doctorul Vasile Caia, fondatorul clinicii și-a alăturat alți medici specializați fiecare pe domeniul lui. Astfel a luat naștere Team Dental Clinic. În prezent suntem o echipă numeroasă, cu oameni bine pregătiți și pasionați de ceea ce fac, pe care îi poți cunoaște chiar aici pe site, la secțiunea “Echipă”!

Team Dental Clinic este condusă de doctorul Vasile Caia împreună cu soția sa, Roxandra Caia, managerul general al clinicii, care coordonează întreaga activitate logistică.

Dr. Vasile Caia Implantolog, chirurgie orală,
estetică dentară

Vă prezentăm Team Dental Clinic

Zi de zi, ne desfășurăm activitatea într-o clinică modernă. Dispunem de 5 cabinete, o sterilizare, radiologie digitală, 2 săli de așteptare, o sală de curs și birouri de management. Aparatura cu care lucrăm este, de asemenea, modernă, iar acest lucru ne permite să oferim servicii de cea mai bună calitate, inclusiv management în turismul dentar.

5 Motive pentru care să apelezi la
Team Dental Clinic

  • Oferim toate serviciile stomatologice, având specialist pentru fiecare ramură;
  • Beneficiezi numai de servicii de calitate;
  • Vei putea comunica în mod liber cu noi;
  • Avem răbdare și ne asigurăm că înțelegem ceea ce vrei să ne comunici;
  • Tarifele sunt accesibile.

La Team Dental Clinic, scopul nostru în fiecare zi, este să readucem zâmbetul pe buzele oamenilor! Suntem aici ca să te ajutăm să zâmbești în mod relaxat și cu încredere deplină.