Cursuri - Team Dental ClinicTeam Dental Clinic

Cursuri

Copilul tau este unic, învata sa-l cunosti si sa-l intelegi mai bine, insoteste-l in procesul sau de crestere si dezvoltare !

Cabinetul Individual de Pshihologie Simona Moroaică  in colaborare cu Team Dental Clinic si Kidz Psychology aduce in orasul tau cel mai apreciat program la nivel mondial de educatie parentalã
suportparental

“CERCUL SIGURANTEI”

program dezvoltat de Cooper, Hoffman & Powell si licentiat de „Circle of Security International”

10 intalniri de 2 ore in care inveti si iti dezvolti abilitati pentru:

 • a intelege emotiile copilului prin invatarea citirii nevoilor emotionale ale micutului
 • sprijinirea copilului in gestionarea cu succes a emotiilor
 • cresterea unui copil cu incredere in sine
 • dezvoltarea unei relatii de atasament sigur
 • dezvoltarea bunatatii si blandetii copilului

COPILUL TAU este UNIC, TU de-asemenea!

Toti de dorim sa fim cei mai buni parinti si sa oferim suport emotional copilului nostru. Circle of Security International a dezvoltat un program nou de educatie parentala si este creat pe date stiintifice, bazate pe cercetari asupra atasamentului din ultimii 60 de ani si recunoscut la nivel interantional. De curand a intrat in Romania, astfel incat avem bucuria de a putea fi, in calitate de parinti, altfel… mai buni.

El este astfel conceput incat sa ofere parintilor  principii cheie care ii vor ajuta sa inteleaga mai bine nevoile copiilor si sa dezvolte o relatie de atasament sigur cu copiii lor, intr-o forma usor de asimilat si intr-un context suportiv. Nu va fi invinuit nici un parinte, nu oferim un model de parinte perfect, ci vom cauta sa fim parinti suficient de buni.

Relatia de atasament sta la baza dezvoltarii la copil a empatiei, stimei de sine, relatiilor bune cu adultii si copiii, a abilitatii de gestionare a emotiilor, a bunatatii si blandetii.

Ce vei invata:

Prin exemple video, prin comparatie intre interactiuni parinte – copil problematice versus relatii de siguranta, vei invata despre:

 • Cum poti intelege intelege nevoile emotionale ale copilului
 • Cum sa fii alaturi de copil
 • Cum sa intelegi dificultatile
 • Despre ruperea relatiilor si repararea lor
 • Sa te observi pe tine si copilul (sa decodifici mesajele comportamentale proprii si ale celor din jur)
 • Sa gasesti suport emotional atunci cand nu reusesti sa faci tot ce iti propui
 • Sa cladesti o relatie de atasament suficient de buna si sigura cu copilul

Invata sa-l cunosti si sa-l intelegi mai bine, insoteste-l in procesul sau de crestere si dezvoltare.

Cine poate participa: mamici si tatici, viitori parinti, viitori sau actuali parinti adoptivi, bunici, asistenti maternali, educatoare si ingrijitoare din crese si gradinite, orice persoana care are un rol semnificativ in cresterea si ingrijirea copiilor.

Cand vei invata:

 • in fiecare Sambata de la ora 11.00 la ora 13.00
 • incepand cu 30 Ianuarie 2016
 • intr-un grup de maxim 12 persoane

 Unde:

Sala de Conferinte a Team Dental Clinc – Str. Brancoveanu Nr. 105, Timisoara

Cine te va insoti in cadrul acestui program ?

Psih. Simona Moroaică, psiholog acreditat de către Colegiul Psihologilor din Romania, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul educațional, Educator Paternal atestat Circle of Security, mama a unei fetite de 5 ani.

family

Ce au spus alti parinti care au participat la programe anterioare ?

Ana, mama unui baietel de 5 ani si jumatate: Programul este o incercare super reusita de decodificare a mesajelor verbale si non-verbale ale copiilor nostri. O prezentare simpla, clara, bine structurata si sustinuta cu explicatii si imagini ale nevoilor copiilor nostri si a modului in care ar trebui sa le raspundem. Simona si programul m-au ajutat enorm de mult sa-l inteleg mai bine pe baietelul meu si sa reactionez corespunzator.

Dana, 38 de ani, mama unei fetite de 6 ani: Acest program m-a ajutat sa ma inteleg pe mine si nevoile fetitei mele. Nu ii intelegeam incapatanarea, nu intelegeam izbucnirile ei. Cu acest program am inteles ca ea vrea sa descopere lumea si sa o exploreze, i-am inteles mai bine nevoile. Am invatat si despre mine. A fost ceva complet diferit de tot ceea ce stiam despre educatia parentala.

Mircea, tatal unui baietel de 5 ani: Parcurgand Cercul Sigurantei cu Simona am descoperit cum sa decodific mai bine actiunile copilului meu, sa-i inteleg nevoile si sa-i umplu la nevoie cosul cu iubire.

 

Investitia ta in acest program care te ajuta sa devi un parinte mai bun pentru copilul tau este de doar 499 Lei in cazul in care plata se efctueaza integral in avans pana la inceperea cursului sau 550 Lei in cazul in care se achita in 2 transe, 50% pana la inceperea programului si 50% pana la jumatatea acestuia. 

Se asigura suport de curs si diplome de participare la final !

Rezervã-ti acum locul si tu la acest program ! Ofertă speciala cu locuri limitate ! Grupul va avea maxim 12 persoane !!!

Te asteptam pe la noiContact

În cazul în care ai o nelămurire, ai vrea să ne întrebi ceva, sau dorești informații suplimentare, te invităm să iei legătura cu noi, accesând pagina de ContactMi-e frică să merg la dentist, deși sunt conștient că ar trebui! Ce pot să fac?

Această temere este des întâlnită printre oameni, și se datorează deseori lipsei de informație corectă. Poți rezolva destul de ușor acest lucru, intrând în legătură cu noi, la secțiunea contact, unde putem să purtăm o conversație și să-ți răspundem la întrebări.

De ce trebuie să țin cont atunci când aleg unde merg la dentist?

Un aspect foarte important atunci când alegi unde mergi la dentist, ar putea fi faptul că vei găsi acolo un medic specialist pentru fiecare ramură stomatologică, astfel tot procesul devenind mai ușor și pentru tine.

Sunt convins/ă că nu îmi pot permite un tratament la dentist...

Deoarece tratamentul stomatologic este un proces destul de complex, este dificil de estimat corect un preț, înainte de a cunoaște fiecare caz în parte. Credem că cel mai bine este să intri în legătură cu noi, să vii la un consult și să discutăm împreună care ar fi costurile necesare în cazul tău.