Aparatul dentar Safir Ice, o optiune estetica a tratamentului ortodontic - Team Dental ClinicTeam Dental Clinic

Blog Aparatul dentar Safir Ice, o optiune estetica a tratamentului ortodontic

In ultimii ani, aparatele dentare au devenit o optiune de tratament ortodontic nu doar pentru adolescenti, ci si pentru adulti cu varste diferite. Pe langa tinerii care aleg aparatul dentar nu doar din considerente estetice cat si din unele care tin de moda, adultii isi fac si ei curaj, depasind acele bariere care stateau in calea zambetului dorit.

Pentru ca ortodontia s-a dezvoltat foarte mult, metodele de tratament propuse, au cunoscut si ele inovari si adaptari in functie de cerintele pacientilor.

Asadar, nu conteaza daca esti adolescent si iti doresti sa ai un zambet cool, sau ca activezi in segmentul business si vrei o solutie de tratament cu o estetica superioara, aparatul Safir Ice, poate fi ceea ce tu ai nevoie.

Cu Safir Ice nu trebuie sa iti faci griji pentru aspectul estetic al tratamentului estetic :D, iar pe langa aspectul foarte placut, eficienta lui este aceeasi cu a aparatului metalic fix.

Ce ar trebui sa stii despre aparatul Safir Ice?

-       Este un aparat dentar fix;

-       Necesita activari lunare pana la obtinerea rezultatului palnificat;

-       Se aplica pe partea exterioara a dintilor, pe arcada care necesita corectia;

-       Are o eficienta similara cu cea a aparatului metalic fix;

-       Estetica sa este una net superioara, fiind un aparat aproape invizibil;

-       Bracket-urile din Safir sunt transparente, nu isi modifica deloc culoare in timpul tratamentului si au o rezistenta crescuta la fracturare ;

-       Experienta purtarii aparatului Safir Ice este mult mai placuta, deoarece suprafata neteda, fina, si marginile rotunjite ale bracket-urilor cresc gradul de confort al pacientului.

Ce mai trebuie sa stii este ca nu toate aparatele dentare Safir prezente pe piața sunt la fel. Calitatea este diferita, iar eficienta tratamentului depinde si de experienta medicului ortodont.

La o simpla cautare online, vei observa ca preturile pot fi diferite, de aceea este bine sa te informezi corect, sa te programezi la un specialist in ortodontie si sa ceri cat mai multe detalii in timpul consultului ortodontic. Este important sa stii cat dureaza purtarea aparatului Safir si care sunt costurile materialelor si a activarilor lunare.

Feedback-urile primite de la pacientii nostri il recomanda ca fiind un aparat frumos, cu grad de acomodare imediata si cu rezultate pe masura asteptarilor.

Orice intrebari ai avea, ne poti scrie sau suna pentru a afla raspunsuri la intrebarile tale. :)

Dr. Flavia Agache - Medic Specialist Ortodont